Bizi sosial mediada izlə və kampaniyalarda iştirak et!

KOLBASALAR

ÇİY HİSƏ VERİLMİŞ KOLBASALAR

Zernistaya Kolbasa

Əla növ “Zernistaya”

Əla növ “Zernistaya”

Tərkibi:
Mal əti, donuz piyi,sarımsaq,şəkər tozu,natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 9.9 qr., yağlar 63.2 qr.

Enerji dəyəri: 608 kkal

Saxlanma qaydası: 12-15 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 4 ay.

Turistskiye Kolbasa

Əla növ “Turistskiye kolbaski”

Əla növ “Turistskiye kolbaski”

Tərkibi:
Mal əti, yağlı və yağsız donuz əti,sarımsaq,şəkər tozu,natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 20.8 qr., yağlar 50.1 qr.

Enerji dəyəri: 534 kkal

Saxlanma qaydası: 12-15 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 4 ay.

Stoliçnaya Kolbasa

Əla növ “Stoliçnaya”

Əla növ “Stoliçnaya”

Tərkibi:
Mal əti, yağsız donuz əti,donuz piyi, şəkər tozu,konyak,natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 24 qr., yağlar 43.4 qr.

Enerji dəyəri: 487 kkal

Saxlanma qaydası: 12-15 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 4 ay.

Sovetskaya Kolbasa

Əla növ “Sovetskaya”

Əla növ “Sovetskaya”

Tərkibi:
Mal əti, yağsız donuz əti,donuz piyi, şəkər tozu,konyak,natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 23 qr., yağlar 47 qr.

Enerji dəyəri: 515 kkal

Saxlanma qaydası: 12-15 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 4 ay.

Servelat Kolbasa

Əla növ “Servelat”

Əla növ “Servelat”

Tərkibi:
Mal əti, yağlı və yağsız donuz əti, şəkər tozu,natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 24 qr., yağlar 40.5 qr.

Enerji dəyəri: 461 kkal

Saxlanma qaydası: 12-15 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 4 ay.

Osobennaya Kolbasa

Əla növ “Osobennaya”

Əla növ “Osobennaya”

Tərkibi:
Mal əti, yağsız donuz əti, donuzun döş əti,şəkər tozu, konyak, natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 20.8 qr., yağlar 50.1 qr.

Sertifikat: Gigiyenik və uyğunluq

Enerji dəyəri: 534 kkal

Saxlanma qaydası: 12-15 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 4 ay.

Nevskaya Kolbasa

Əla növ “Nevskaya”

Əla növ “Nevskaya”

Tərkibi:
Mal əti, yağsız donuz əti, donuz piyi, şəkər tozu, konyak,natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 20.8 qr., yağlar 50.1 qr.

Enerji dəyəri: 534 kkal

Saxlanma qaydası: 12-15 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 4 ay.

Moskovskaya Kolbasa

Əla növ “Moskovskaya”

Əla növ “Moskovskaya”

Tərkibi:
Mal əti, , donuz piyi, şəkər tozu, natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 24.8 qr., yağlar 41.5 qr.

Enerji dəyəri: 473 kkal

Saxlanma qaydası: 12-15 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 4 ay.