Bizi sosial mediada izlə və kampaniyalarda iştirak et!

KOLBASALAR

YARIM HİSƏ VERİLMİŞ KOLBASALAR

Ukrainskaya Kolbasa

Əla növ “Ukrainskaya Jarenaya”

Əla növ “Ukrainskaya Jarenaya”

Tərkibi:
Yarım yağlı donuz əti, zülal stabilizatoru, kartof nişastası, sarımsaq, natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 16.5 qr., yağlar 34.4 qr.

Sertifikat: Gigiyenik və uyğunluq

Enerji dəyəri: 376 kkal

Saxlanma qaydası: 2-6 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 30 gün, təbii bağırsaqda 15 gün.

Oxotniçyi Kolbasa

Əla növ “Oxotniçyi Kolbaski”

Əla növ “Oxotniçyi Kolbaski”

Tərkibi:
Mal əti, yağsız və yarım yağlı donuz əti, donuz piyi, zülal stabilizatoru, kartof nişastası, sarımsaq, natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 25.7 qr., yağlar 40 qr.

Sertifikat: Gigiyenik və uyğunluq

Enerji dəyəri: 463 kkal

Saxlanma qaydası: 2-6 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 30 gün, təbii bağırsaqda 15 gün.

Kolbaski Qril Kolbasa

Əla növ “Kolbaski qril”

Əla növ “Kolbaski qril”

Tərkibi:
Yarım yağlı donuz əti, sarımsaq, natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 16.5 qr., yağlar 34.4 qr.

Sertifikat: Gigiyenik və uyğunluq

Enerji dəyəri: 376 kkal

Saxlanma qaydası: 2-6 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 15 gün

Derevenskaya Kolbasa

Əla növ “Derevenskaya”

Əla növ “Derevenskaya”

Tərkibi:
Mal əti, yağsız donuz əti, donuz piyi, sarımsaq, natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 14.8 qr., yağlar 38.1 qr.

Sertifikat: Gigiyenik və uyğunluq

Enerji dəyəri: 402 kkal

Saxlanma qaydası: 2-6 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 15 gün

Krakovskaya Kolbasa

Əla növ “Krakovskaya”

Əla növ “Krakovskaya”

Tərkibi:
Mal əti, yarım yağlı donuz əti, zülal stabilizatoru, kartof nişastası, sarımsaq,natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 16.2 qr., yağlar 44.6 qr.

Enerji dəyəri: 466 kkal

Saxlanma qaydası: 2-6 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 30 gün, təbii bağırsaqda 15 gün.

Kabanossi Kolbasa

Əla növ “Kabanossi”

Əla növ “Kabanossi”

Tərkibi:
Mal əti, donuz piyi,natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 19.1 qr., yağlar 36.6 qr.

Enerji dəyəri: 406 kkal

Saxlanma qaydası: 2-6 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 30 gün, təbii bağırsaqda 15 gün.

Tallinskaya Kolbasa

Əla növ “Tallinskaya”

Əla növ “Tallinskaya”

Tərkibi:
Mal əti, yarım yağlı donuz əti, donuz piyi,sarımsaq,natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 17.1 qr., yağlar 33.8 qr.

Sertifikat: Gigiyenik və uyğunluq

Enerji dəyəri: 373 kkal

Saxlanma qaydası: 0-6 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 15 gün.

Saxlanma müddəti: 15 gün

Poltavskaya Kolbasa

Əla növ “Poltavskaya”

Əla növ “Poltavskaya”

Tərkibi:
Mal əti, yarım yağlı donuz əti, donuzun döş əti,sarımsaq,natrium nitrit (E250), duz, ədviyyatlar. 100 qr. məhsulda: zülallar 16.4 qr., yağlar 39 qr.

Sertifikat: Gigiyenik və uyğunluq

Enerji dəyəri: 417 kkal

Saxlanma qaydası: 0-6 °C-də, 75-78%-dək nisbi rütubətdə 15 gün.